Preguntes freqüents

Com puc aconseguir-la?

Swarmlock està disponible per Android, iPhone i iPad. La podràs descarregar a través de la PlayStore o AppStore. Per donar-te d’alta només cal que et registris amb el teu nom, correu i telèfon. Rebràs un correu amb la contrassenya perquè puguis entrar, crear grups, enviar alarmes, etc.

Com es creen els grups?

Totes les persones poden crear un grup i agregar contactes mitjançant el seu correu. Els usuaris de la versió Lite podran estar en els mateixos grups que els usuaris de la versió Pro. La única diferència és que els usuaris de la Pro podran enviar SMS a tots els usuaris del grup y tenen dos missatges predefinits més a escollir.

Qui és l’administrador del grup?

L’administrador del grup és la persona que crea el grup i és el que té la possibilitat d’agregar o treure gent del grup. Tots els grups tenen una capacitat màxima de 10 persones.

Com arriba l’alarma?

L’alarma de Swarmlock arriba a través d’Internet (3G, WiFi, etc.). Per això, si es desactiva la connexió a Internet es perd el contacte amb el grup. Cal tenir-ho en compte, ja que hi ha gent que quan dorm apaga la connexió a Internet del seu telèfon.
És per això que els usuaris de la versió Pro poden enviar també les alertes amb SMS. D’aquesta manera, es rebran als terminals encara que no tinguin Internet. El cost del SMS dependrà de les condicions que tingui l’usuari amb el seu proveïdor. Swarmlock no efectua cap càrrec afegit.

Per què hi ha tan pocs missatges de grup disponibles?

Swarmlock està creada per a utilitzar-se en casos d’emergència. La seva funció no és ser una aplicació de missatgeria instantània per a comunicar-te dia a dia amb el teu grup. És com les alarmes dels hospitals “trenqui en cas d’emergència”. No és d’ús diari, però sí que és molt recomanable tenir-la.

Per a què serveix el compte enrere quan s’activa l’alarma? Es pot desactivar?

El compte enrere serveix per a que l’usuari tingui un temps de reacció abans de posar tota la comunitat en perill. Són uns segons que serveixen per a comprovar si els sorolls o els fets sospitosos representen un perill o no, i poder anular l’activació de l’alarma. El compte enrere es pot configurar o desactivar mitjançant el botó d’Opcions del teu mòbil.

Com funciona la trucada d’emergència?

Dins les opcions de l’aplicació, hi ha la possibilitat de realitzar una trucada d’emergència. Per defecte, aquesta opció està desactivada. També podràs triar el número de telèfon que vulguis (per defecte el 112). Aleshores, quan apretis l’alarma, avisaràs a tota la comunitat i, a la vegada, trucaràs al teu número d’emergència.

No rebo les alarmes. Què puc fer?

Per rebre les alarmes, el teu mòbil necessita tenir una connexió a Internet (3G o WiFi). Si veus que tens algun problema rebent les alarmes, assegura’t de tenir Internet, les notificacions activades i prova de tancar sessió i tornar a iniciar sessió.